Är du sugen på att spela teater, arbeta bakom kulisserna eller vill du stödja vår verksamhet? Bli medlem i Ormen! Som medlem kan du delta i all vår verksamhet, och du får också medlemsutskick och annan information om våra produktioner och evenemang. Dessutom stödjer du både lokal kultur i allmänhet och kultur för barn i synnerhet, eftersom det är ett av våra främsta fokus.

För att bli medlem – fyll i formuläret här nedanför. Du kommer få betalningsuppgifter per mail.

Välkommen till Ormen!

Om du är… Kostar det…
vuxen 100 kr/år
under 18, student, arbetslös eller pensionär 50 kr/år

Önskar du stödja vår verksamhet med ett större bidrag är vi naturligtvis mycket tacksamma. Kontakta oss då på info@ormteatern.se eller på telefon 08-741 25 67.

• Frank

Tja, blev nyfiken på eran teatergrupp och undrar om vad ni gör och om ni har sommarkurser? jag är student och funderar på att bli medlem

• Marika Frykholm

Hej!
    Jag heter Marika Frykholm och är en glad 47 årig amatörskådespelare som till vardags går på daglig verksamhet som ska läggas ner tom december 2014.Har lite plnaer för kommande daglig sysselsättningar som det så vackert heter som inte är helt bestämt ännu. Men det blir antagligen att jag börjar på en ny daglig verksamhet tom vårterminen 2015. Hoppas jag. Jag undrar om nni kommer att ha någon sommarproduktion som man kan gå med i för sommaren 2015? Jag har lite statist erfarenhet från Enskedespelet där jag var med som statist nu senast våren 2014. Vilket var mycket kul. Men blir det ett Enskedespel nästa gång så blir det inte förrän år 2016. För det är vartannat år. Jag har varit intresserad av att medverka i föreställningar med Ormen- teatern förut men tyvärr har det alltid lyckats komma något emellan. Det hoppas jag verkligen att det inte gör nästa år om ni skulle ge någon sommaruppättning på Kulturföreningen Ormen. Vore mycket tacksam för svar! Tack på förhand!
    Mvh,
    Marika Frykholm