Teaterläger 2022

 

I sommar blir det teaterläger igen! Vi är så glada för det och ser fram emot att se både nya och gamla ansikten bland våra deltagare.
Alla barn och unga är välkomna att anmäla sig. Lägren är gratis och vi bjuder på mellanmål. Lunch är bra att ha med sig.

Så här ser vårt upplägg ut:

Måndag-torsdag 13-16 juni, kl 09.30-15.30.  MELLANTEATERLÄGRET. Läger för barn och unga 10-12 år. FULL. Anmäl er för att hamna på vår kölista.
Vi gör lekar, övningar och arbetar fram scener till en föreställning. Vi gör koreografier och viss dansträning. Sista dagen spelar vi för publik. Tonvikt ligger att utveckla den egna kreativiteten och att ha roligt tillsammans med alla deltagare och ledare.  

Lördag-tisdag 18-21 juni, kl 09.30-15.30.  LILLA TEATERLÄGRET. Läger för barn 6-9 år. FULL. Anmäl er för att hamna på vår kölista.
Vi gör lekar, övningar och arbetar fram scener till en föreställning. Sista dagen spelar vi för publik. Tonvikt ligger att prova på teater tillsammans och att ha roligt tillsammans med alla deltagare och ledare. 

Måndag -torsdag 27-30 juni, kl. 09.30-15.30. STORA TEATERLÄGRET. Läger för ungdomar 13-18 år. 
På det här lägret kommer vi att arbeta med egna projekt. Du kommer till lägret med en egen idé eller skapar en tillsammans med andra deltagare. Vi varvar övningar och lekar med att skapa en egen scen, med kostym, ljus, ljud och manus. Den här kursen riktar sig lite extra till dig som vill prova dina egna vingar och arbeta kreativt och självständigt med andra i samma ålder. 

Måndag-torsdag 11-14 juli, kl 09.30-15.30.  FUNKISTEATERLÄGRET. Läger för barn och unga som vill ha lite extra stöd. 10-12 år.
För dig som trivs bättre att gå i en mindre grupp där vi har större möjlighet att anpassa efter dina egna önskemål och förutsättningar. Tillsammans tränar vi på bland annat gestaltning, improvisation och fantasi genom teater, drama, lek och rörelse. Du får två lärare som har erfarenhet och kunskap av specialanpassad pedagogik.
För frågor om lägret i juli, kontakta dramapedagog och ledare Norea Weitz på norea.weitz@ormteatern.se. Anmälan till lägret sker här nedan via länken:

 

ANMÄLAN TILL LÄGRET