Den 7 januari 2018 mellan 13.00-15.00 kommer vi att ha vår andra träff inför vår sommarproduktion ”Glasblåsarens barn” av Maria Gripe. Det är en mångfacetterad historia om mänskliga relationer där barnen står i centrum.

Karaktärerna är väldigt intressanta. De har ett djup med många olika sidor. De har överraskande många sidor. Ett exempel är den dystra Härskarinnan och hennes oerhörda längtan efter ”något” som hon fortfarande inte äger. Hon får alla sina önskningar uppfyllda av Härskaren så att hon inte längre har någon vilja att önska mer. Och korpen Kloke som ser det goda med ena ögat och det onda med det andra, men blivit av med det onda ögat och därför inte kan se världens ondska utan bara en platt verklighet där endast det goda skildras. Och så två barn son rövas bort!

Lennart R Svensson

Kom till vårt möte och träffa vår spännande regissör Lennart R Svensson. Han kommer att berätta om hans vision och tankar kring uppsättningen. Du får också träffa andra medlemmar, fika, äta bullar och ha en mysig stund med mycket prat om teater.

Till denna produktion efterlyser vi både vuxna- och barnskådespelare. Barn mellan 11 och 13 år, och vuxna mellan 17-100 år.

Kom till Teaterladan vid Rudan – 5 minuter från pendeltågsstationen Handen. Kommer du med bil – parkera gärna vid parkeringshuset mellan ”Najaden” och ”Riksäpplet”. (Om du slår in ”Ormteatern” på Google Maps kommer du att få en vägbeskrivning där sista biten inte går att köra, så använd hellre länken till parkeringshuset ovan.)

Kan ni inte komma då men är ändå intresserade av medverka, skicka mail till alejandro.vivanco@ormteatern.se.

Hjärtligt välkomna!

Dela gärna evenemanget på Facebook med kompisar och vänner!