Pga sjukdom är föreställningen tyvärr inställd. Återbetalning sker via vårt biljettsystem Nortic, betalningen kommer inom några dagar till det kort du betalat med. Om du betalat med Klarna kommer du få ett meddelande om hur du går tillväga.

Lennart R Svensson är högaktuell på Ormteatern då han just nu regisserar sommarens uppsättning Glasblåsarnas Barn, men den 4:e maj tar han en kväll ledigt från regissörsrollen och vi får istället se honom i den hyllade föreställningen DJÄVLA KARL!!!

Så välkomna ner på vad vi tror blir en djävla trevlig fredagkväll, fiket öppnar klockan 18 och klockan 19 börjar föreställningen. Mer info och biljettbokning hittar du här.

OBS! Ormteatern har beslutat att bli en kontantfri teater och under detta och kommande evenemang kommer ENDAST KORTBETALNING gälla i kaféet.

EN MUSIKALISK ENMANSFÖRESTÄLLNING

om August Strindberg och manliga attityder.

I denna poetiska, komiska och känslostarka föreställning får vi möta Strindberg nergången och ensam. Han berättar för oss om sitt liv, om sin mamma och pappa och om sina tre före detta fruar. Han talar om hur det är att vara författare. Och om hur förträfflig han är. Och om sin kärlek. Och om sina kvinnor. Kvinnor…

I föreställningen sjunger Lennart nio sånger med texter av August Strindberg och musik av Gunnar Edander.

Föreställningen hade premiär i november 1992 på Klara soppteater och har hittills spelats över 270 ggr, både på svenska och engelska. Djävla Karl!!! har turnerat i 16 länder och då oftast spelats på engelska under namnet HELLUVAGUY!. Den har blivit mycket väl mottagen och fått fina recensioner och priser. I S:t Petersburg fick Djävla karl!!! festivalens specialpris för bästa manus, regi och skådespeleri!

Idé och improvisationer: Lennart R Svensson
Manus, texter och regi: Agneta Elers-Jarleman
Texter och sångtexter: August Strindberg
Diktbearbetning, musik och piano: Gunnar Edander
Scenbild och kostym: Monica Elers