CELEBRATION av Harold Pinter

Vi är 9 skådespelare på scenen, som tillsammans med Harold Pinters komedi blottlägger människans sårbarhet och längtan efter att tillhöra något på riktigt. Sarkasm, och empatin, kärleken och minnena om den, blandas i denna existensiella pjäs. Som alltid, tecknar Pinter med ord, ord som används som vapen, skarpa sådana. Pjäsen tvingar oss att manövrera bland ord och känslor, minnen och förnekelse. Komplexiteten i den här texten är enkelt paketerad. Denna pjäs erbjuder oss till är en typ av resa där svåra ämne serveras med en delikat känsla och blottlägger, på ett brutalt sätt, desperationen i oss alla. Den visar helt enkelt hur sårbara vi är.

Oavsett hur perfekt illusionen är, verkligheten inflikar….

Middagsgäster: 9

Personal: 3

Lyckokvot: 0

Välkomna, om ni vågar.

Spelperiod: Biljettpris:

27 september kl. 19.00  (Premiär)                               

28 september kl. 18.00            

29 september kl. 18.00           

5 oktober kl. 16.00 och 19.00         

6 oktober kl. 18.00

En Akt: 50 min.

Ordinarie pris: 100   

Medlemmar: 80 kr.

Ormteaterns café 

öppet före föreställningsbörjan.

       

Bokning: www.ormteatern.se