CELEBRATION av Harold Pinter

9 skådespelare på scenen, som tillsammans med Harold Pinters komedi blottlägger människans sårbarhet och längtan efter att tillhöra något på riktigt. Sarkasm, och empatin, kärleken och minnena om den, blandas i denna existensiella pjäs. Som alltid, tecknar Pinter med ord, ord som används som vapen, skarpa sådana. Pjäsen tvingar oss att manövrera bland ord och känslor, minnen och förnekelse. Komplexiteten i den här texten är enkelt paketerad bjuder oss på är en typ av resa där svåra ämne serveras med en delikat känsla och blottlägger, på ett brutalt sätt, desperationen i oss alla.

Oavsett hur perfekt illusionen är, verkligheten inflikar….

Middagsgäster: 6

Personal: 3

Lyckokvot: 0

Välkomna, om ni vågar.

Spelperiod: Biljettpris:

27 september kl. 19.00  (Premiär)                               

28 september kl. 18.00            

29 september kl. 18.00           

5 oktober kl. 16.00 och 19.00         

6 oktober kl. 18.00

En Akt: 50 min.

Ordinarie pris: 100   

Medlemmar: 80 kr.

Ormteaterns café 

öppet före föreställningsbörjan.

       

Bokning: www.ormteatern.se