Hej medlemmar, vänner och bekanta!

Den 19 september öppnar vi dörrarna igen med ”MÄNNISKOR I SOLEN” av Jonas Gardell.

Gå in på vår hemsida och boka biljetter: www.ormteatern.se

Så tryggar vi ditt besök hos oss i höst

Många av er undrar säkert vad som händer med vår verksamhet med tanke på det rådande Coronaläget. Vår verksamhet fortsätter men under anpassade former i enlighet med rådande föreskrifter.

Vi vill möta er i salongen igen och har gjort oss redo för att spela teater! För Ormteatern är det viktigt att värna om både vår publik och våra medarbetare. Därför har vi valt att släppa biljetter till ”Människor i solen” av Jonas Gardell med ett begränsat antal platser per föreställning (max 30). 

 

Detta gör vi för att erbjuda ett tryggt besök när ni kommer till oss:

Maxantal publik

– Antal platser i salongen begränsas till max 30. Detta ger oss möjligheten av att hålla avståndet för en sittande publik.

Bokning och biljetter

– Bokning av biljetter sker via vår hemsida www.ormteatern.se

Insläpp & publikvärdar:

– Vi inför längre insläppstider och har publikvärdar på plats för att slussa in/ut publik utan risk för trängsel och med avstånd mellan varje sällskap.

 

Skyltar & avståndsmarkeringar:

– Vi kommer att ha markeringar på golvet för att underlätta vid köbildningar, exempelvis till toaletterna och salong.

Hygien:

– Handdesinfektionsmedel kommer att finnas tillgängligt på flera platser. Precis som tidigare städas lokalerna regelbundet och nu med särskild fokus på handtag, ledstänger och knappar. och stolar.

Vår personal:

– Uppmaningen att stanna hemma vid symptom gäller även våra medarbetare och skådespelare.

Anpassad verksamhet:

– Ormteatern anpassar sin verksamhet efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens direktiv. Skulle det komma nya direktiv har vi beredskap för att snabbt agera på dessa.

Allmän info smittskydd:

– Vi informerar om att stanna hemma om man vid tiden för sitt besök tillhör en riskgrupp, har eller nyligen haft symptom som exempelvis feber, hosta eller snuva. Det kommer fler tillfällen att besöka oss.

Sist men inte minst:

1. Stanna hemma om du har symtom

2. Tvätta händerna ofta och noga.

3. Håll avstånd.

Hjärtligt välkomna!