UNDER VATTNET! är en musikalisk, interaktiv teaterupplevelse för den allra yngsta publiken. Vi spelar för bebisar 6-12 månader gamla och bjuder in till en undervattensvärld där vi träffar en sömnig sjöstjärna, en stolt hummer och en osynlig krabat i jakten på en vän.

På scenen har vi två skådespelare och en musiker, som spelar live för en intim publik.

UNDER VATTNET! är skapar en rolig, inbjudande och varm föreställning om vänskap, empati och att mod. Bebispubliken bjuds med in i föreställningen och får uppleva med flera sinnen. Vi vill uppmuntra nyfikenhet och skratt hos vår publik.

Produktionen sker i stolt samarbete med ORMTEATERN, Studiefrämjandet, Älskade barn och Nykikare.
Vid varje föreställning erbjuds språkstöd på dari, tigrinja, arabiska och somaliska.

BEGRÄNSAT ANTAL BILJETTER. GRATIS.

Biljetter (1 biljett = en bebis och en vuxen) bokas på mail: abdiaziz.kulmiye@haninge.se

VARMT VÄLKOMNA!