Nu när solen tittar fram och vi kan ana våren, börjar vi planera vårens och sommarens härliga teaterläger! Lägren är en viktig och väldigt uppskattad del av vår verksamhet och vi ser fram emot att få träffa både gamla och nya deltagare.

Den här våren hoppas vi kunna erbjuda läger både under påsk och i sommar. Påsklägret riktar sig till lite äldre, unga 13-17 år och fokuserar på William Shakespeares verk. Under lägret arbetar vi med Shakespeares texter och bygger egna masker, som sedan används i produktionen. Med lägret vill vi väcka intresse för och kunskap om Shakespeare och sporra deltagarnas kreativitet. Lägret kommer att vara gratis för alla deltagare och tidigare erfarenhet av teater behövs inte. Däremot är det ett plus att vara intresserad av teater…

I sommar vill vi förstås fortsätta vår tradition med årliga sommarläger, för barn och unga mellan 6-18 år. Nytt för i år är att vi också vill ha ett funkisläger, för barn i åldrarna 10-13 med särskilda behov. Lägren är på dagtid och är fyra till fem dagar långa vardera. På lägret brukar vi hitta på egna pjäser, varvat med lekar och dramaövningar. Sista dagen spelar vi upp, för hänförd och glad publik. Även våra sommarläger kommer att vara gratis.

Information och länk till anmälan kommer att publiceras HÄR. Vi lägger upp mer information så fort vi får besked.

Vi ses!