Manus Jack Dahlby i regi av Josef Szabó.

Vi på Ormteatern i Haninge har en mångårig tradition av teateruppsättningar för skolbarn och har spelat för många tusen barn i Haninge kommun med omnejd. Nu vill vi bjuda in era elever till vår teaterföreställning på skoltid i november till ett mycket förmånligt pris.

Om pjäsen
På ett ställe bor två skrällen som är bästa vänner och delar på allt. Allt är frid och fröjd tills det plötsligt dyker upp något mellan stugorna. Vad är det för något – ett streck? Ett snöre? En gräns? Med strecket kommer också en vakt och en massa problem – och snart är vänskapen hotad. Vi får följa en lindansare som bestämt sig för att undersöka vad strecket kommer ifrån, och varför det är där. På sin resa möter hon alla möjliga underliga figurer som alla tycker sig veta en hel del om strecket.. men gör de verkligen det?

Strecket är en lekfull pjäs om konflikter, gränser och hur beslut högt upp och långt borta kan påverka vartenda skrälle. Med både humor och allvar undersöks stora frågor om världsläget med ett barnperspektiv.

Kort info
Pjäsen är cirka 35 minuter lång och riktar sig till barn mellan 6-10 år, men också förskoleklasser är välkomna.

Pris och platser
Salongen rymmer 70 platser. Att boka hela salongen kostar 2 800 kr (40 kr/plats). Enstaka  biljetter kostar 50 kr/styck.  Många skolor har tidigare samordnat så att man köper en hel föreställning och kan då gå gemensamt med andra klasser och uppleva pjäsen tillsammans. 

Jullovsföreställningar 29 och 30 december kl 15.00
Fri entré

Skolföreställningar under januari.

V2
Tisdag 10 januari                kl 09.30 och 11.00
Torsdag 12 januari              kl 09.30 och 11.00

V3
Tisdag 17 januari                kl 09.30 och 11.00
Torsdag 19 januari              kl 09.30 och 11.00

Hör av er via mail eller telefon för bokning eller frågor!
Välkomna!


Vänliga hälsningar
Josef Szabó
Kulturföreningen Ormen
tel 070 747 34 32
E-post josef.szabo@ormteatern.se