När december står för dörren arrangerar vi på Ormteatern en stor loppis i vår teaterlada. Vi välkomnar alla till en trevlig dag med utmärkt läge att fynda julklappar, kläder och allsköns prylar på ett miljövänligt sätt i våra fina teaterlokaler. Passa också på att äta lunch och julfika i vårt teatercafé och få chansen att vinna fina teaterprylar i vårt lotteri!

Har du saker du vill sälja? Passa på att rensa i förråden, gå igenom gamla kläder och leksakslådor och tjäna en hacka inför julen på ett trevligt sätt!  

Boka ett loppisbord direkt via detta formulär! Mer information för dig som säljare hittar du längre ned på denna sida! Om du har frågor, dra dig inte för att maila info@ormteatern.se.

Varmt välkomna!

Information för säljare

INSLÄPPSTID SAMT PASSERINGSINFO TILL LADAN

Vänligen notera att vi endast har bommen öppen 9 – 11 och är då enbart för er som skall sälja på loppisen, så ni kan packa ur bilen och sedan stängs bommen och öppnas inte förrän loppisen är över. Behöver ni lämna tidigare måste ni säga till personalen så de kan öppna bommen då denna är stängd övrig tid.

OBS! De som har hyrt större bord har insläpp klockan 09.00 – 10.00. De som har mindre bord har insläpp 10.00 – 11.00.

Ha gärna QR-koden eller kvittot redo redan då du kommer till Rudan då detta kontrolleras vid bommen. OBS! Köpare får parkera utanför bommen.

Det enklaste är att efter avlastning parkera på 5-timmars parkeringen borta vid andra sidan av Rudan Center, utanför bommarna. Ni kan också parkera vid Najaden eller KTH/Riksäpplet, och sedan ta gångbron över tågspåren. Det tar ca 5 – 10 minuter att promenera till ladan från parkeringen. Vänligen notera att Haninge kommun bötfäller bilar som står i vändzonen exakt utanför bommen, så undvik att ställa dig där!

INGEN OMBOKNING

Loppisplatser är inte ombokningsbara. Det går alltså inte att byta datum när du väl genomfört köpet. Loppisen har öppet i alla väder.

HUR KOMMER JAG DIT?

Det är enkelt att ta sig till Ormteatern och Teaterladan, och vi rekommenderar tåg eller buss.

Kommer du med bil – vänligen notera att Googles vägbeskrivning inte stämmer! Läs istället beskrivningen eller använd Apple Maps om du har en iPhone. (Se beskrivning längre ner)

PENDELTÅG:

Ta pendeltåget mot Västerhaninge eller Nynäshamn och kliv av vid Handens station. Gå plattformen söderut (i tågets färdriktning om du kommer ifrån Stockholm) gå upp för trapporna (det finns hiss också). Sedan tar du direkt till höger i gångbron. Du ser Teaterladan från gångbron.

BUSS: 

Det går många bussar till Handenterminalen, där du kliver av. Ta sikte på Kommunhuset och Najaden, men fortsätt förbi dessa tills du ser skyltning mot pendeltågsstationen och Rudans friluftsområdet. Följ denna, och gå gångbron rakt fram.  

BIL:

Observera att om ni bara slår in det på Google Maps blir det fel vägbeskrivning (platsen är rätt men vägen som Google föreslår stämmer inte).

Om man ändå vill använda Google Maps finns en korrekt beskrivning här: https://goo.gl/maps/k9ET3e22v1v

För att komma hela vägen fram till teatern tar du väg 259 (som går mellan Jordbro-rondellen och Huddinge), och sedan åker in den norra infarten till Jordbro industriområde. Vid Beck’s maskinuthyrning tar du till vänster (skyltning mot Rudans friluftsområde), och följer vägen så långt det går. Sceningång och parkering finns på baksidan av Teaterladan. 

VAD FÅR JAG INTE SÄLJA?

Du får INTE sälja något som kan väcka anstöt eller är olagligt.