Produktioner: Igelkotten och Mullvaden

Bild från Igelkotten och Mullvaden

Mullvaden stiger upp i tid, äter utan att spilla och klär sig som folk. Mullvaden gillar ordning och reda.

Igelkotten sover länge på morgnarna! Hon smaskar när hon äter, klär sig konstigt och stökar till!!!

En dag träffas de. Igelkotten flyttar in hos Mullvaden och inget är längre sig likt, för någon...

Välkommen till... Igelkotten och Mullvaden!

När min son föddes för 5 år sedan öppnades en ny värld för mej, barnböckerna. Med fem år och läsa två böcker varje kväll har det blivit en del. Rätt snabbt fick jag upp ögonen för böckerna om Igelkotten och Mullvaden. För att de var berättade med så få ord och enkla teckningar men framför allt för att de var så roliga. Redan då ville jag dramatisera böckerna och sätta upp dem eftersom jag var helt övertygad om att de skulle gå att göra bra på en teaterscen men ingen annan ville sätta upp dem så det vara bara att ta skeden i vacker hand och vänta tills rätt tillfälle dök upp. I år dök tillfället upp. Ursprungligen skulle vi sätta upp Mamma Mu men vi fick inte rättigheterna. Då tog jag fram esset ur bakfickan, Igelkotten och Mullvaden.

Igelkotten och Mullvaden har det som all bra dramatik ska ha. Relationer. Vänskap. Konflikter. Humor. Allvar. Allt detta i koncentrerat format och utan onödigt bjäfs. Vi hoppas och tror att vi har skapat en rolig och humoristisk föreställning som inte väjer för allvaret. Välkomna!

Titta på bilder i fotogalleriet

Föreställningen spelas under perioden 20 oktober till 1 december för bokade grupper, följande dagar och tider:
· Tisdagar klockan 9.00 och 10.30
· Onsdagar klockan 9.00 och 10.30

Två föreställningar öppna för allmänheten ges också:
· Premiär lördagen den 20 oktober klockan 15:00 · Biljetter
· Lördagen den 1 december klockan 15:00 · Biljetter

Biljettpris: Barn 40 kr, vuxna 50 kr, hel föreställning 2200 kr (i Teaterladan), 2500 kr (på förskola). Bokningar av grupper görs på telefon 073-782 22 41. Bokning av biljetter till öppna föreställnignar görs på webben.