OrmTeatern presenterar Jonas Gardell´s
Här kan du se bilder från Premiären och repetitionerna av Isbjörnarna.
I uppsättningen av Isbjörnarna medverkar >
Får vi föreslå en teaterupplevelse utöver det vanliga! Ta pendeltåget till Haninge Centrum och promenera ner till skogen, vattnet och de faluröda husen i Rudans friluftsområde. Njut av solen och ta ett dopp i sjön. När kvällen kommer tittar du in i Ormteaterns teaterlada, tar något att äta och dricka och ser Jonas Gardells pjäs Isbjörnarna i regi av Thomas Hultgren.

Isbjörnarna utspelar sig under några timmar hemma hos Ilse, som fyller 72 år och får besök av sina vuxna döttrar Gertrud och Solveig. Med sig bär döttrarna minnen från barndomen med mamman och yngste sonen Gabriel. Pjäsen handlar om en mamma som har en tendens att hålla barn lite för hårt i handen och hur hennes hatkärlek till sina barn har påverkat deras och hennes liv.

Isbjörnarna är ett allvarligt nutidsdrama som även bjuder på komiska poänger signerade Jonas Gardell. En pjäs som ger dig något att fundera på, när du promenerar hemåt och tittar på solnedgången över Rudansjön.
Föreställningen har premiär lördagen den 9 juni
Därefter spelas föreställningen 12, 13, 17, 19, 20, 26, 27 juni
och 1, 3, 4, 5, 7 juli.

Biljettpris 80:- kr.

Kassan och serveringen öppnar kl 18.30, föreställningen startar kl 19.30.

Föreställningen spelas i Teaterladan vid sjön Rudan i Handen, 200 m från Pendeltågstationen "Haninge Centrum". Här finns en karta.

"Isbjörnarna" är en produktion av Kulturföreningen Ormen i samarbete med ABF Tyresö/Haninge.