Produktioner: Sandvargen

Bild från Sandvargen: Nina Briem (Zackarina) och Karin Eriksson (Sandvargen)

Vad är rättvist? Är mörker farligt? Varför lyssnar ingen på mig? Vad är modigt?

–Viktiga frågor som alla behöver prata om.

Ta hjälp av Sandvargen!

Sandvargen är Zackarinas bästa vän, och finns alltid där när hon behöver det som bäst. Underfundigt och finurligt svarar Sandvargen på alla hennes frågor. Rolig, aldrig rädd och lagom äventyrlig! Sandvargen är just den sortens underbara varelse som vi alla behöver ibland!

För några år sedan läste jag böckerna om Sandvargen och Zackarina för mina barn. Jag njöt av att läsa de underfundiga texterna som innehåller mycket humor men också djupare frågeställningar; texter som tar barn på allvar. Jag minns att det alltid blev mycket skratt, prat och funderingar kring varje berättelse – och jag minns att mina barn skrattade åt mig när jag grät…

Sandvargen är öppen för allt, nyfiken och orädd för det okända. Zackarinas samtal med Sandvargen ger henne mod, kunskap och ibland en förmåga att tänka tvärtom för att hitta oväntade lösningar på hennes problem eller funderingar. För mig handlar berättelserna om att växa som människa. Sandvargen är kanske Zackarinas vän, hennes låtsasvän, hennes inre styrka eller alla dessa i en.

För oss levde texterna vidare under lång tid. Vi refererade ofta till Sandvargen när vi skulle lösa en konflikt, eller när vi skulle samla mod för att våga något nytt.

Titta på bilder i fotogalleriet

Föreställningen spelas under perioden 4 februari till 19 februari för bokade grupper, följande dagar och tider:
· Onsdagar klockan 9.00 och 10.30
· Torsdagar klockan 9.00 och 10.30

En föreställning öppen för allmänheten ges också:
· Lördagen den 14 februari klockan 15:00 · Biljetter

Biljettpris: Barn 40 kr, vuxna 50 kr, hel föreställning 2200 kr (i Teaterladan), 2600 kr (på förskola, minst två föreställningar).
Bokningar av grupper görs på telefon 070-694 18 67.
Bokning av biljetter till öppna föreställnignar görs på webben.