Produktioner: Sandvargen

Möt skådespelarna

Bild på Nina Briem (Zackarina) Nina Briem, 28 år

Nina kommer ursprungligen från Tumba men flyttade för fem år sedan till Haninge för gott. Hon började på Ormteatern 2005 men har hållit på med teater sen hon var liten, dels i Vår teater men också i teaterföreningen Repliken i Tumba. När Nina inte står på scenen arbetar hon som processgranskare på ett läkemedelsföretag.

Bild på Karin Eriksson (Sandvargen) Karin Eriksson, 30 år

Karin är bördig från Örebro, men flyttade till Stockholm från Sundsvall för tre år sedan och började då omedelbart på Ormteatern. Karin har spelat teater i olika grupper sedan barnsben och gick på dansgymnasium. Hon arbetar som sjuksköterska, och vidareutbildar sig just nu till barnsjuksköterska.

Bild på Ulrika Pettersson (Mamman och Släktingen) Ulrika Pettersson, 41 år

Ulrika föddes i Kramfors i Ångermanland, och kom efter ett år i New York till Stockholm som 20-åring. Det var också då hennes teaterintresse väcktes på allvar, hon hon pluggade på Teaterverkstaden, senare följt av Lärarhögskolan. Ulrika har stått på scenen bland annat i Enskedespelen och på Spegelteatern, och har också sysslat mycket med dans. På Ormteaterns scen stod hon första gången 2001. Till vardags arbetar hon som lärare i litteratur och drama i Jordbro, och hon har också ansvar för skolbiblioteket.

Bild på Gregor Du Rietz (Pappan) Gregor Du Rietz, 72 år

Gregor är uppväxt i Stockholm, men flyttade till Västerås för närmare trettio år sedan för ett arbete med processdatastyrning och databehandling. Därefter flyttade han till Enköping, där han bor idag. Gregor började med teater för 15 år sedan, på Studio Westmannia och därefter bland annat i Svartå-ensemblen och på Spegelteatern. Han har arbetat på scenen som skådespelare men också bakom den i egenskap av författare och regissör, och ofta med barnteater. Till Ormteatern kom Gregor 2008.

Gregor är författare, och ägnar den tid han inte är på Ormteatern till att skriva dramatik både för barn och vuxna.

Föreställningen spelas under perioden 4 februari till 19 februari för bokade grupper, följande dagar och tider:
· Onsdagar klockan 9.00 och 10.30
· Torsdagar klockan 9.00 och 10.30

En föreställning öppen för allmänheten ges också:
· Lördagen den 14 februari klockan 15:00 · Biljetter

Biljettpris: Barn 40 kr, vuxna 50 kr, hel föreställning 2200 kr (i Teaterladan), 2600 kr (på förskola, minst två föreställningar).
Bokningar av grupper görs på telefon 070-694 18 67.
Bokning av biljetter till öppna föreställnignar görs på webben.