Produktioner: Glossas café

Glossas café

Häng med på en häxlig historia på Ormteatern!

Greta och hennes mamma Glossa har tråkigt. Ingen kommer förbi deras lilla stuga uppe på berget. Vad ska de hitta på? Starta ett café såklart!

Bild från föreställningen Glossas café, med Greta (Sol Belloni) och Glossa (Vivika Weitz)

Snart kommer grodan, räven, katten – och till och med brevbäraren – och tittar in på en fika. Då uppstår ett litet problem. Greta och Glossa är nämligen häxor, och som häxa är det alldeles förfärligt svårt att inte, av misstag, råka förtrolla de stackars gästerna... Filijokus! Hoppsan...

Föreställningen

Bild från föreställningen Glossas café, med Glossa (Vivika Weitz) och Greta (Sol Belloni) Ormteatern ger i höst Glossas café, efter Pija Lindenbaums uppskattade bok. Föreställningen innehåller både dockor och skådespelare, och riktar sig till barn i åldrarna 4-8 år. Glossas café fortsätter Ormteaterns tradition av högkvalitativ barnteater, med tidigare föreställningar som Sillbytet, Popcorn och Rufs och Tönten.

Vi spelar föreställningen både i Ormteaterns fina teaterlada i Rudans friluftsområde (perfekt för en utflykt med picnic), liksom ute på förskolor i och kring Haninge, under perioden 17 oktober till 23 november, tisdagar och onsdagar, klockan 10 och 13, endast för bokade grupper. Spelar vi föreställningen ute på en förskola finns också möjligheten för de mindre barnen att träffa dockorna och skådespelarna efter föreställningen, som är c:a 30 minuter lång.

Nytt! Titta på bilder från de första repetitionerna och från genrepet!

Kontakta oss för bokning av grupper och mer information! Ring Sol Belloni på 076-204 79 28, eller maila info@ormteatern.se.

Medverkande

Vivika Weitz · Glossa

Sol Belloni · Greta

Josef Sahlin · musik, berättare, dockskötare, Brevbärare Persson

Föreställningen spelas under perioden 17 oktober till 22 november för bokade grupper, följande dagar och tider:
Tisdagar klockan 10:00 och 13:00
Onsdagar klockan 10:00 och 13:00

Två föreställningar öppna för allmänheten ges också:
Premiär lördagen den 14 oktober klockan 15:00
Söndagen den 25 november klockan 15:00
Boka biljetter på webben

Biljettpris: 40 kr, hel föreställning: i Teaterladan 2200 kr, på förskola 2500 kr. Bokningar av grupper görs på telefon 076-204 79 28 eller 08-741 25 67. Bokning av biljetter till öppna föreställnignar görs på webben.