Produktioner: Igelkotten och Mullvaden

Möt skådespelarna

Bild på Arne Nordh (Mullvaden) Arne Nordh, 66 år

Arne började på Ormteatern 1983, och har varit med i de flesta produktionerna, antingen på eller bakom scenen. Arne var också ordförande för Kulturföreningen Ormen under 10 år, och har varit, och är, drivande bakom arbetet med att få Teaterladan till en ändamålsenlig lokal.

När Arne inte skådespelar, snickrar eller målar är han pensionär och vilar upp sig från sitt tidigare arbete som skogsvårdsinspektör.

Bild på Nina Briem (Igelkotten) Nina Briem, 27 år

Kommer ursprungligen från Tumba men flyttade nyligen till Haninge för gott. Hon började på Ormteatern 2005 men har hållit på med teater sen hon var liten, dels i Vår teater men också i teaterföreningen Repliken i Tumba. När Nina inte står på scenen arbetar hon som processgranskare på ett läkemedelsföretag.

Bild på Karin Eriksson (Busschauffören, mfl) Karin Eriksson, 29 år

Är bördig från Örebro, men flyttade till Stockholm från Sundsvall för två år sedan och började då omedelbart på Ormteatern. Karin har spelat teater i olika grupper sedan barnsben och gick på dansgymnasium. Hon arbetar som sjuksköterska, och vidareutbildar sig just nu till barnsjuksköterska.

Föreställningen spelas under perioden 20 oktober till 1 december för bokade grupper, följande dagar och tider:
· Tisdagar klockan 9.00 och 10.30
· Onsdagar klockan 9.00 och 10.30

Två föreställningar öppna för allmänheten ges också:
· Premiär lördagen den 20 oktober klockan 15:00 · Biljetter
· Lördagen den 1 december klockan 15:00 · Biljetter

Biljettpris: Barn 40 kr, vuxna 50 kr, hel föreställning 2200 kr (i Teaterladan), 2500 kr (på förskola). Bokningar av grupper görs på telefon 073-782 22 41. Bokning av biljetter till öppna föreställnignar görs på webben.