Produktioner: Sandvargen

Om Ormteatern

Bild på Teaterladan, sommar Teater mitt i ett friluftsområde

Teaterladan ligger mitt i Rudans friluftsområde som ligger alldeles bredvid Haninge pendeltågstation. Vardagar går det fyra tåg i timmen till och från Stockholm. Detta gör att det är mycket enkelt att göra en friluftsdag innehållande ett teaterbesök. Det finns ett flertal grillar och skogar med många olika spår i närheten, bland annat ”vilsestigen”.

Om vår barnteater

Ormteatern har spelat barnteater i Haninge och Stockholm med omnejd under en lång följd av år. Vår idé när det gäller barnteatern är enkel. Barn i förortskommuner behöver få se bra teater. Ofta är ekonomin pressad både i hemmen och i förskolor och skolor i dessa områden, och teater ligger inte direkt högst på dagordningen. Det resulterar ofta i att barnen i förorterna inte går på teater.

Samtidigt har vi en stark tilltro till teaterns förmåga att berätta historier, förmedla känslor och faktiskt, när den fungerar som bäst, förändra världen och tillvaron en smula. Därför väljer vi att hålla en låg prisnivå – alla ska ha råd att komma och titta.

Genom åren har vi också strävat efter att hitta en stil, ett eget tilltal. Något som vi tror att vi har lyckats med det. Att se barnen, att ta in dem utan att för den skull jobba på att hetsa igång en dialog. Ett annat signum har varit att vi försökt att blanda humor och allvar. Detta gäller i hög grad årets föreställning Sandvargen, liksom i tidigare års föreställningar som Sillbytet, Glossas café, Igelkotten och Mullvaden.

Föreställningen spelas under perioden 4 februari till 19 februari för bokade grupper, följande dagar och tider:
· Onsdagar klockan 9.00 och 10.30
· Torsdagar klockan 9.00 och 10.30

En föreställning öppen för allmänheten ges också:
· Lördagen den 14 februari klockan 15:00 · Biljetter

Biljettpris: Barn 40 kr, vuxna 50 kr, hel föreställning 2200 kr (i Teaterladan), 2600 kr (på förskola, minst två föreställningar).
Bokningar av grupper görs på telefon 070-694 18 67.
Bokning av biljetter till öppna föreställnignar görs på webben.