Våra ledare är noggrant utvalda efter utbildning pedagogisk förmåga och skådespelarerfarenhet. Vi håller kontinuerligt fortbildningskurser för våra ledare. Klicka här för att läsa på mer om sättet vi jobbar.

 

 

 

 Maria Karlsson

 Verksamhetsansvarig på Ormteatern. 

Maria Karlsson arbetar  även som drama och teaterpedagog på Ormteatern. 

Maria  har lång erfarenhet med att jobba med barn och ungdomar. Har tidigare jobbat på Sagateatern och Dieselverkstaden. Frilansat och arbetat med olika projekt på Saltsjöbadens teater samt på Metapontums kultuskola. Har jobbat som pedagog på Forum för levande historia. Har erfarenhet att jobba med funkisteater.

Lova Lundin

Lova  dramapedagog på Ormteatern.  Tidigare har Lova arbetat både i och utanför skolans värld med olika projekt och konstformer. Lova har jobbat på Drömmarnas hus i Malmö, drivit egna projekt i Göteborg med fokus på barns medskapande och varit på både kulturskolor och grundskolor i Stockholm. Utöver att arbeta på Ormteatern läser Lova en master i didaktik med inriktning dramapedagogik.

Norea Weitz

Norea arbetar som drama- och teaterpedagog på Ormteatern.

Norea är utbildad dramapedagog via Västerbergs folkhögskola och har lett drama/teater-grupper på Ormteatern från och till sedan 2012. Tidigare har hon bland annat arbetat som dramalärare på olika grundskolor och har även erfarenhet och kunskap av att arbeta med elever med NPF-diagnoser.

Ibland står hon själv på scen och skådespelar eller regisserar men mest tycker hon om att undervisa

Kontakt 

Maria Karlsson

maria.karlsson@ormteatern.com

Norea Weitz
norea.weitz@ormteatern.se

Allmänna frågor
kulturskola@ormteatern.se