Våra drama- och teaterledare

Våra ledare är noggrant utvalda efter utbildning pedagogisk förmåga och skådespelarerfarenhet. Vi håller kontinuerligt fortbildningskurser för våra ledare. Klicka här för att läsa på mer om sättet vi jobbar.

Susanna Forsberg

Susanna arbetar sedan 2009 som teaterpedagog och regissör med och för barn och unga. Hon är utbildad på Kulturama, Stockholms universitet, Freie Universität Berlin och Royal Central School of Speech and Drama.

Tidigare har hon arbetat på bland annat Scenskolan Fejm och Watford Palace Theatre, där hon arbetat med teater och musikal.

Jag tycker om att arbeta med improvisation och devising och skapar gärna produktioner tillsammans med ensemblen. Ofta arbetar jag också med musik, som ett sätt att föra berättelsen framåt.

Madeleine Landelius

Madeleine har lett drama- och teatergrupper för barn och unga sedan vårterminen 2018 och arbetat med barn sedan 2010. Hon är utbildad inom teater vid Academy of Creative Training i Brighton, Boulevardteaterns teaterskola och gått kurser inom dramapedagogik på Västerbergs Folkhögskola och Gävle Högskola.
Madeleine studerar nu till Dramapedagog på Stockholms universitet.

För mig är det viktigt att alla deltagare får utlopp för sin energi och fantasi. Jag brinner för att alla deltagare ska få möjlighet att utvecklas i teaterns underbara värld.

Kontakt

kulturskola@ormteatern.se