Nu har vi spelat sista föreställningen av Kurt och Kio och vi vill passa på att tacka publiken och alla som varit delaktiga i arbetet med produktionen. Vi hoppas kunna spela den igen till våren. 

 

Kurt och Kio vill ha en koja. Kurt och Kio vill ha bullar. Kurt och Kio vill ha blommor. Men mest av allt vill Kurt och Kio ha kul!

Problemet är att de har supertråkigt. Så tråkigt att de måste hitta på något riktigt kul. Men vad ska de göra och var hittar de allt som är kul?

Vi får följa med på deras sökande, men det visar sig att det inte är så lätt att ha kul. Det är för svettigt. Eller för snurrigt. Eller så måste man ha larviga kläder. Eller så måste man vara alldeles tyst. Ska Kurt och Kio någonsin hitta något kul…?

Ormteaterns uppsättning av Kurt och Kio är baserad på Lisen Adbåges böcker om Kurt och Kio. I föreställningen frågar vi oss varför vi hela tiden måste ha kul? – Kan man inte ha lite tråkigt ibland, är det verkligen så farligt? – Och kan det vara så att om man har lite tråkigt ibland så blir det kul när man hittar på något?

Föreställningen är 30 minuter lång och vänder sig till barn mellan 4 och 8 år.
Spelperiod: Bokningsbara föreställningar som riktar sig till förskolor och skolor onsdagar och torsdagar kl 9:00 och kl 10:30 den 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26 och 27 november.
Föreställningar öppna för allmänheten 1 november kl 15:00 och söndagen den 7 december kl 15:00.
Alla föreställningar spelas i Ormteaterns Teaterlada vid Rudan – fem minuter från pendeltågsstation Handens centrum.
Pris: 50 kr per person.
Biljetter till öppna föreställningar www.ormteatern.se.
Biljetter för förskolor och skolor: Kontakta Annette Jordung via email
annette.jordung@ormteatern.se på 070-980 51 59 eller 08-741 25 67.

[biljetter]40[/biljetter]

I samarbete med ABF Södertörn