En storm från månen – en riktig saga för hela familjen! 

Systrarna Nora och Norinda gör allt för att vara till lags och att göra ”rätt”, och det är inte helt lätt. De vuxna uppmanar dem att vara snälla och lydiga, annars kan en ond storm från månen blåsa rakt in i hjärtat på dem och göra dem stygga.

Men hur mycket de än anstränger sig för att vara snälla, uppfattas allt de gör som elakt och olydigt. ”Det kanske är lika bra att bli stygga då” resonerar de, och sedan blir allt upp och nervänt.

Vi får följa med på det mest osannolika, roliga och rysliga äventyr, som slutar med en riktig hjältesaga långt bort i främmande land!

[biljetter]41[/biljetter]

Föreställningen rekommenderas för 7 år och äldre. Föreställningen innehåller stroboskopljus och rökeffekter i ett fåtal scener.

Boka en föreställning! Önskar ni köpa en hel eller del av föreställning kontakta annette.jordung@ormteatern.se för mer information.

Alla föreställningar spelas i Ormteaterns Teaterlada i det natursköna Rudas friluftsområde – fem minuter från pendeltågsstation Handens centrum. (Varför inte en picknick på stranden före föreställningen?)

Föreställningen presenteras av Ormteatern i samarbete med Haninge Kommun, ABF Södertörn, Quallity Hotell Winn och Fredrik-gymnasiet.