Nypremiär i februari 2017!

En dag börjar det lukta bränt i skogen där skogsmusen Adde bor men ingen vuxen verkar vilja prata om varför. Mamma tycker att hen är för liten, för allt egentligen.
Då finns det ingen annan utväg än att bege sig till utkanten av skogen, där det farliga fältet börjar. Den stora världen… Där träffar Adde äntligen en likasinnad; guldhamstern Aura. Snart förstår de att det inte bara är röken som luktar skumt i skogen. Andra konstigheter lurar alldeles vid gränsen.

Sagan om Adde och Främlingen är en berättelse som handlar om det som barn inte får veta men ändå förstår och det vuxna vet men ändå inte förstår.

Ormteaterns uppsättning av Sagan om Adde och Främlingen är en originaluppsättning av Jack Dahlby i regi av Vivika Weitz och Erik Mattsson. Föreställningen tar upp främlingsskap ur barns perspektiv och det ansvar och oro som barn kan känna för det. Barn ser på TV, internet och hör från vuxna att flyktingar, särskilt barn, far illa. Många barn upplever att vuxenvärlden skjuter problemen ifrån sig eller kommer med tokiga lösningar.

Föreställningen är 35 minuter lång och vänder sig till barn mellan 5 och 10 år. Och alla vuxna.

Nu finns biljetter till vårens öppna föreställning, och förskolor och skolor kan boka biljetter till skolföreställningarna vecka 6, 7 och 8.

[biljetter]45[/biljetter]

Skolföreställningar v 6 – 8, tisdagar och onsdagar kl 9.30 och 11.00
Kostnad: förskolor och skolor 40 kr/person. Vid öppna föreställningar 50 kr/person.

Ladda ned informationsblad om Adde och Främlingen våren 2017.