Ni har väll inte missat att Heja Jorden snart har premiär!?

Heja Jorden! handlar om Jol som bor på en planet någonstans långt ute i rymden. Det Jol tycker om mest av allt är att använda sitt enorma teleskop för att titta på andra planeter. Hennes favoritplanet är Den blå pärlan som är så vackert skiftande i blått och grönt. Men hon upptäcker att varelserna som bor på Den blå pärlan förstör planeten genom att släppa ut växthusgaser. Varför gör de så? Jol tar hjälp av sina forskarvänner Lima och Lofar för att ta reda på sanningen.

Heja Jorden! är skriven av Jörn Spolander och dramatiserats av Ormteqterns egna Jack Dahlby, med illustrationer av Stina Wirsén. Boken har omskrivits att vara boken som kommer ge näring åt en ny generation klimataktivister. Pjäsen är en studie från ett barns perspektiv om nyfikenhet, tvivel och att få ta plats och accepteras i en vuxenvärd men inte minst om olika perspektiv vi kan ha på livet.

Heja Jorden riktar sig till barn 7-12 år och biljetter till höstens två öppna föreställningar ligger uppe på hemsidan, och fler kommer släppas inom kort!