Ormteatern vill särskilt välkomna dig som medlem att anmäla dig till denna heldagskurs i Meisnerteknik för skådespelare söndagen 3 april kl 10-17.

Kursledare är Michael Hamory som är skådespelare med flera års erfarenhet som teaterpedagog och särskild utbildning inom Meisnerteknik.

Såhär säger Michael om tekniken:

Meisnertekniken utvecklades för skådespelare som vill hitta trovärdighet och närvaro i sin sceniska gestaltning. Tekniken grundades av Sanford Meisner och växte fram som en av flera tolkningar av Stanislavskijs arbetssätt.

Meisnertekniken är en praktisk metod som är särskilt bra för dig som är för mycket i huvudet.

Sånt vi tränar oss på med hjälp av den här tekniken är instinkt, fokus, lyhördhet, noggrannhet, kontakt och närvaro – ovärderliga verktyg för ett fritt och genuint liv både på och utanför scenen. Kursen är för både nybörjare och erfarna. ”Man gräver där man står”.

Pris: 400 kr
Kurspriset är kraftigt nedsatt jämfört med motsvarande kurs i annan regi och tänkt som en medlemförmån. Därför välkomnar vi uteslutande medlemmar i föreningen. Är du inte medlem men vill gå kursen eller har du inte betalat medlemsavgiften för i år än? Swisha medlemsavgiften (100 kr) till 123-119784 innan anmälan.

Intresseanmälan: Maila karin.levin@ormteatern.se
Du får därefter bekräftelse om du fått plats på kursen via mailsvar. Om du precis betalat medlemsavgiften, uppge det i mailet!

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn.
Varmt välkommen med din anmälan!


Hälsning
Ormteatern