Lek på tre

– en föreställning för barn 4-9 år

Hösten 2017 förvandlas Ormteatern till en lekplats! I Lek på tre möter vi tre barn, en klätterställning och en gunga. Med lek, allvar och sång tar föreställningen upp att leka tillsammans och att förstå sina egna och andras känslor.

Miko flyttar till ett nytt hus i ett nytt område och måste lära känna nya kompisar. Det är läskigt tycker Miko, som så gärna vill ha kompisar på den nya gården. Vid gungorna träffar han Noppran som vill bestämma och lätt blir arg, men det får man inte säga till henne för då blir hon ännu argare. När ett annat barn som också bor på gården, Denis, kommer till gungorna blir det snabbt pannkaka av alltihop, för Denis blir så lätt ledsen. Och Miko vill bara att alla ska vara glada, han vill det så gärna att han råkar göra det ännu värre.. Det här med att leka tre är visst väldigt svårt, speciellt om alla är väldigt olika.

Dubbel-kurragömmar du?

Föreställningen är 35 minuter lång och riktar sig till barn 4-9 år, för barngrupper ingår en pedagogisk handledning med övningar för att arbeta vidare med föreställningen på skolan/förskolan.

I rollerna: Ingrid Ljungestig, Ester Holmén & Simon Edman

Manus: Jack Dahlby

Regi: Josef Szabó

Kostym: Madeleine Eriksson

Musik: Josef Szabo

Scenografibygge: Stefan Karmedahl och Arne Nordh

Affisch: Adam Blomberg

Affischfoto: Emil Widstrand

Producent: Alejandro Vivanco

Biljetter

För bokning av biljetter för förskolor och skolor, kontakta alejandro.vivanco@ormteatern.se

Biljetter till pemiären den 14 oktober och sista föreställningen den 25 november bokar du enkelt här på webben.

Sista föreställningen!

  • Lördag 25  november 18.00

 

Ormteatern