Panik i Pusshagen – en komedi med skrattgaranti!

Det är dags för Muntra Måleriets årliga personalfest hemma hos Hasse och Jane i Pusshagen. Det ska grillas och det ska drickas och det ska… men nåt är inte riktigt som det ska. Firman går inget bra. Och grannen hotar med hälsovårdsnämnden. Och Frasse och Lasse föräter sig på parmesanost eller nåt likande. Och i kåken bredvid flyttar tre letter in. Och tonårsdottern kärar ner sig i en av dom…eller?

I år spelar Ormteatern utomhusteater för första gången på 25 år. Vi spelar den farsaktiga komedin Panik i Pusshagen som är den första i raden av egenproducerade pjäser som ska etablera oss som en scen för komisk sommarteater utomhus.

Panik i Pusshagen utspelar sig här och nu, fast i Pusshagen. Den skulle lika gärna kunna utspela sig i Vendelsö, Svartbäcken eller Tungelsta eller för den delen någon helt annanstans i ett radhusområde i Sverige sommaren 2010.

Panik i Pusshagen skildrar helt vanliga människor som under en kväll, en natt och en tidig morgon utsätts för stora påfrestningar. Det blir en natt med stora känslor, lite våld och en smula sex. Stora roller spelas av mördarsniglar, en högtrycksspruta och fothyvel. Låter det skruvat? Ja, det är inget mot vad det är!

Kom till Ormteatern i sommar och se Panik bryta ut på vår nya fina utomhusscen. Vi garanterar att du kommer att skratta som du inte gjort förut!

Se bilder från föreställningen i fotogalleriet!