Snurran hjälper polisen

Snurran är den kaxigaste kattungen i kvarteret! Ingen är så tuff som hon, och hon bestämmer mest och bäst av alla. Snurran är också en mycket bra djurskötare, och när hon hittar en liten myra som inte hittar hem går hon till polisen. Men polisen har inte tid att hjälpa pissmyror hitta hem, så Snurran får rycka in och hjälpa polisen…

Snurran hjälper polisen är en vildsint historia om en trotsig, egensinnig och viljestark kattflicka, som alla med upprorslusta kan känna igen sig i, oavsett ålder. Pjäsen baserar sig på Eva Bergström och Annika Samuelsson böcker om Snurran, och vänder sig till barn i åldrarna 3-6 år.

Titta på foton från föreställningen i bildgalleriet!

Biljetter

Förskolor och skolor, hösten 2011

Boka biljetter till Snurran hjälper polisen nu! Ring 08-741 25 67 och lämna namn och telefonnummer, eller skicka ett mail till goran.lidbrink@ormteatern.se, så kontaktar vi dig!

Föreställningen spelas för bokade grupper tisdagar och onsdagar i Teaterladan från 8 november oktober till 23 november 2011. Biljettpris 50 kr/person.

IMG_0315.jpgUtöver dessa föreställningar kan vi också erbjuda två turnéföreställningar i norra delen av Stockholms län, till ett pris om 4150 kr. Övriga turnéföreställningar kostar 8300 kr, och kan spelas i hela Stockholms län. Reskostnad tillkommer då, 70 kr/mil.

Föreställningar öppna för allmänheten under hösten 2011

Vi spelar en öppen föreställning, lördagen den 19 november kl 15.00.

Illustrationer: Annika Samuelsson