Tack till publiken för en fantastisk spelperiod!

Nu packar Top Girls ihop läppstift, cigaretter och whiskeyflaskor och drar vidare på nya äventyr. Vi vill tacka all publik och alla som har deltagit och bidragit till att produktionen Top Girls blev verklighet.

Och om den som missat att se denna annorlunda och berörande föreställning säger vi som Marlene skulle ha sagt: ”Stackars sate!”

RÖSTER FRÅN PUBLIKEN:

”Fantastisk och berörande” 

”Tänkvärd. Väcker mycket känslor”

”Cool och så bra skådespelare”

MISSA INTE CHANSEN ATT SE TOP GIRLS!

Medverkande
Karin Levin, Sandra Gonzalez, Lise-Lotte Eurén, Leonora Berrette, Sanna Ålhed, Frida Bäcklund, Nina Briem, Vilma Goding-Rask,  Erica Rudberg

Regi och ljud
Susanna Forsberg

Projektledare
Karin Levin

Kostymdesign
Gabriella Wetter Burman

Scenografi
Kersti Roosa, Karin Levin, Josef Szabó,  Anna Cederberg

Ljusdesign
Jenni Aho

 

En teaterproduktion växer fram…

En bild från en av de allra första repetitionerna. På scen är (från vänster) Sanna Ålhed, Lise-Lotte Eurén och Karin Levin, i full färd med att testa akt 3, som utspelas i Joyces kök.

Här är en suddig bild från en suddig kväll. Akt 1 utspelas på en restaurang, för att fira Marlens framgångar på arbetsförmedlingen Top Girls.  I repetitionsarbetet har vi arbetat mycket med rollfigurernas relationer sinsemellan, då statusen i gruppen ständigt skiftar.
På scen från vänster är Frida Bäckström, Jack Dahlby Green, Karin Levin, Sanna Ålhed och Lise-Lotte Eurén.

Lite längre fram i repprocessen, nu med scenografi som börjar komma på plats. På bild Karin Levin, Lise-Lotte Eurén och Susanna Forsberg.

Parallellt med rep har vår kostymdesigner Gabriella Wetter Burman arbetat fram fantastisk kostym för alla rollfigurer. Det är många roller, och dessutom byter rollfigurerna också kläder under pjäsens gång…

Ormteaterns kafé har byggts om till en innergård, med tillhörande tegelvägg, skräp, tall och gunga. Ansvariga för scenografin är Karin Levin, Kersti Roosa och Josef Szabó. På bild är Karin Levin och Susanna Forsberg, i färd med att måla högt uppe på väggen

I tisdags var några elever från medieprogrammet på Fredrika Bremer-gymnasiet på plats för att ta porträttbilder av rollfigurerna i akt 1. På bild i rött är Nina Briem, som spelar den milda Griselda; i svart är Sandra Gonzalez, som spelar Servitrisen.