Zenobia är med mamma, lillebror och morbror på tivoli. Det finns mycket spännande att titta på, och plötsligt är både mamma och morbror borta! Zenobia blir både rädd och förtvivlad, men träffar en tuff punkartjej som lovar hjälpa henne. Följa med den tillskyndande polisen tänker hon dock inte göra – Zenobia har fått lära sig att inte följa med främmande vuxna…

✻ ✻ ✻

Foto från premiären av Ormteaterns uppsättning av Zenobia tappar bort sig är baserad på Lilian Edvalls och Sara Gimbergssons bok. Föreställningen är fylld av bokens starka färger och häftiga och roliga karaktärer, och skildrar den nyfikenhet, rädsla och glädje ett barn kan uppleva – liksom förmågan att med lite hjälp lösa ett svårt problem.

– Det var jätteroligt att få se Zenobia på scen och jag var glad hela kvällen. Att bli bjuden på en stunds teater är stort, man vill så gärna sugas in i teaterns magiska värld. Det vore väldigt roligt om ni kan fortsätta spela den i vår.

Lilian Evall, författare till Zenobia tappar bort sig

Föreställningen är 30 minuter lång och vänder sig till barn mellan 4 och 8 år, men kommer roa också mamma och pappa, morfar eller farmor… Titta på bilder från föreställningen i fotogalleriet!

Premiär: 3 november kl 15, spelas också 1 december kl 15. Boka biljetter till Zenobia nu!

Pris: 40 kr per person.

Föreställningar för förskolor och skolor

Mellan den 3 november och 1 december spelar vi bokade föreställningar tisdagar och torsdagar kl 9.00 och kl 10.30, den 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 och 29 november. Om du önskar boka en förskole- eller skolgrupp, kontakta oss på 073-909 02 36 eller 08-741 25 67 (telefonsvarare), eller skicka e-post till info@ormteatern.se.

Alla illustrationer från Zenobia tappar bort sig (som vi använder här på webben och på affischen) är gjorda av Sara Gimbergsson, och används med tillstånd.