Hitta till Ormteatern – vägbeskrivning

Det är enkelt att ta sig till Ormteatern och Teaterladan, och vi rekommenderar tåg eller buss. Kommer du med bil – vänligen notera att Googles vägbeskrivning inte stämmer! Läs istället beskrivningen eller använd Apple Maps om du har en iPhone. 

 

PENDELTÅG:

Ta pendeltåget mot Västerhaninge eller Nynäshamn och kliv av vid Handens station. Gå plattformen söderut (i tågets färdriktning om du kommer ifrån Stockholm) och ta höger i gångbron. Du ser Teaterladan från gångbron.

 

 BUSS: 

Det går många bussar till Handenterminalen, där du kliver av. Ta sikte på Kommunhuset och Najaden, men fortsätt förbi dessa tills du ser skyltning mot pendeltågsstationen och Rudans friluftsområdet. Följ denna, och gå gångbron rakt fram.  

BIL:

 Kommer du med bil finns det två alternativ. Det enklaste är att parkera vid Najaden eller KTH/Riksäpplet, och sedan ta gångbron över tågspåren. Det tar 5-10 att promenera till ladan från parkeringen. Observera att vägbeskrivningen på Google Maps inte stämmer. Adressen är: Rudanvägen 61, 136 50 Haninge

Du kan också åka ända fram till ladan, men ring i förväg eftersom det finns en låst vägbom som måste passeras. Det finns heller inte många parkeringsplatser, så parkera om möjligt enligt beskrivningen ovan. För att komma fram till ladan tar du väg 259 (som går mellan Jordbro-rondellen och Huddinge), och sedan åker in den norra infarten till Jordbro industriområde. Vid Beck’s maskinuthyrning tar du till vänster (skyltning mot Rudans friluftsområde), och följer vägen så långt det går. Sceningång och parkering finns på baksidan av Teaterladan. Vänligen notera att vi endast kan öppna bommen för dig som har svårt att gå, kommer med färdtjänst eller har skrymmande transporter till oss.